Schade aan uw oldtimer? Geen paniek!

Eeuwig zonde natuurlijk, een krasje, een deuk of zelfs erger op uw waardevolle oldtimer. Is uw oldtimer het nog wel waard om hem te laten herstellen? Vaak kosten bepaalde onderdelen voor dit soort oldtimers een fortuin, terwijl de oldtimer zelf nooit zo veel meer op zal gaan brengen. Echter komt er veel meer bij kijken dan geld, dit zijn daarom de redenen om het wél te doen.

PASSIE VOOR OLDTIMERS

Het is heel simpel te verklaren waarom iemand de schade aan zijn oldtimer zou laten herstellen, ondanks de kosten: omdat diegene een passie heeft voor prachtige oldtimers! Ze worden namelijk niet voor niets oldtimers genoemd: ze hebben een toegevoegde waarde, ze zijn meer dan een ‘gewone oude auto’. Behoud deze bijzondere naam dan ook door goed voor uw oldtimer te zorgen. Een echt gepassioneerd oldtimer-fanaat weet wat belangrijk is voor zijn ‘kleintje’ en zal hem dan ook vol liefde behandelen.

PERFECTE LAK EN KLEUR

Een klein krasje of deukje kan al een grote aanslag zijn op de kleur en lak van de oldtimer. Een professioneel bedrijf moet het lakwerk op de juiste manier kunnen polijsten, zodat u zoveel mogelijk de originaliteit van uw klassieke auto kunt behouden. Wellicht vergoed je autoverzekering een deel van de schade. Mocht het niet lukken om de orginele lak te behouden, ga dan voor een soortgelijke lak, dat zal zorgen voor de originele uitstraling van de oldtimer. Tot slot is het behouden van de originele lak ook financieel gunstig voor u.

PRONKEN OP OLDTIMERSHOWS

Tot slot mogen de oldtimershows niet vergeten worden. Dit is hét moment om je prachtige en waardevolle oldtimer aan iedereen te showen! Misschien wint uw oldtimer wel de show, waardoor zijn waarde alleen maar stijgt! Naast de waarde van de oldtimer is het natuurlijk gewoon prachtig om op een oldtimershow te staan met uw bijzonder en betekenisvolle oldtimer. Hier wordt de passie in overvloed gedeeld en ontstaan nieuwe, waardevolle contacten over heel de wereld. Hoe mooi is dat?!