Waardevolle oldtimers

DEZE OLDTIMERS STEGEN HET MEEST IN WAARDE

Benieuwd naar de huidige waarde van de Oldtimer auto’s? Het kan zomaar een interessant belegginsobject worden voor u. Het is net zoals met beleggen afwachten of de waarde blijft stijgen of zal dalen. Het blijft altijd zijn risico houden, maar zeg nou eerlijk: het is toch prachtig om een trotste eigenaar van een prachtige Oldtimer te kunnen en mogen zijn?

WAARDEVOLLE OLDTIMERS

FORD ESCORT 1100 S (1968 – 1970)

Een mooie en betaalbare klassieker uit de jaren 70. Hij heeft een stijlvolle uitstraling met een heel fijn stuurmachine, waardoor hij zich onderscheidt van de rest uit zijn leeftijdscategorie. 

FIAT 500 (1965 – 1972)

Destijds al een erg populair autotje: de kleine Fiat 500. Inmiddels kent de Fiat 500 al diverse nieuwe en geautomatiseerde uitvoeringen. Toch blijft deze editie zijn waarde behouden, mede doordat er inmiddels al vele nieuwe uitvoeringen op de markt zijn waardoor het zijn bekendheid en populariteit sterk behoudt. 

BMW 7-SERIE E23 (1979 – 1986)

Een van de eerste auto’s met een Anti-Blokkeer-Systeem (ABS) en een katalysator. Daarnaast bevatte dit type als eerst het bekende check-control, ofwel storingsdiagnose. Mede deze extra’s zorgen voor een behoudende waarde van de BMW 7-serie. Een eerste uitvoering van iets blijft immers altijd voortbestaan en zijn waarde behouden.

VOLKSWAGEN T2 (1967 – 1979)

De Volkswagen T2 doen meteen denken aan de hippie-tijd. De uitvoering en de look van deze T2, hebben voor veel aanzien en bekendheid gezorgd. Juist omdat dit type nog bekend staat als ‘hippie-auto’, is de verwachting dat deze uitvoering in zijn waarde zal bijven stijgen.

VOLKSWAGEN KEVER (1967 – 1973)

De laatste, maar zeker niet de minste, is toch wel de populairste Oldtimer: de Volkswagen Kever. Van dit model zijn er maar liefst meer dan 20 miljoen van gebouwd! Een mooi bijkomend voordeel is toch wel de lage onderhoudskosten en de gebruiksvriendelijkheid. Dit is al jaren een klassieker, en dat zal de komen jaren zeker niet verloren gaan.