Volkswagen kever oldtimer uit leipzig import rapport

We waren op zoek naar een oldtimer. Specifiek een VW kever. We hebben lang gezocht hier in Nederland maar konden ons voorkeur model niet vinden helaas. Nederland is ook wel een klein landje merk je op dat soort momenten. Dus werd het de hoogste tijd om over de grens te gaan kijken. Met sites als Mobile kun je zien wat voor oldtimers er te koop zijn in het buitenland. Duitsland daar vind je de meeste VW kevers logischerwijs.

Enfin, al snel vonden we een advertentie op genoemde site met de ideale droom kever die wij op het oog hadden. Maar nu rijst dan de vraag hoe gaan we dat ding hier krijgen? Ik vroeg vrienden en naaste omgeving of zij misschien ervaring hadden met auto import. Nee helaas niemand. Dus ging ik zoeken op het web. Of er misschien een professioneel betrouwbaar bedrijf is dat transport en administratie voor ons uit handen kan nemen.

Al snel kwamen we uit op Easy Import uit Lijnden. Veel positieve ervaringen op review platform Kiyoh overtuigden ons dat dit de juiste partij was ook voor ons.

Enfin, om een lang verhaal heel kort te maken, de oldtimer staat nu as we speak bij ons voor de deur. We hebben helemaal geen omkijken gehad naar het import proces, easy import heeft dat gewoon netjes voor ons geregeld. Top gasten zijn het. We zijn veel dank verschuldigd aan easyimport, top import service. De kosten vielen reuze, mee ik dank dat het zo goedkoper is dan wanneer we het zelf hadden gedaan, want je moet slim BPM berekening doen, tijdelijk kenteken, Leipzig is best wel ver rijden et cetera. Veel handiger dus om dat over te laten aan een professional die hier dagelijks mee in de weer is dan bespaar je jezelf tijd kosten en energie. Het smaakt zeker naar meer. Ik denk niet dat we hier stoppen. Ik denk dat we nog wel een oldtimer gaan importeren misschien volgend jaar.