De beste plek om moederfietsen te kopen in Amsterdam en omstreken

Een moederfiets heeft veel voordelen tegenover een normale fiets vooral als je, zoals de naam zegt, een moeder bent. Of het nou voor boodschappen doen is of als je je kind voor- of achterop je fiets mee wilt nemen in een kinderzitje. In dit artikel bespreken wij waarom je het beste je moederfiets kan kopen bij Het Zwarte Fietsenplan en de voordelen van een moederfiets!

De voordelen van een moederfiets

Een moederfiets lijkt op eerste instantie best veel op een normale fiets. Er zijn echter wel verschillen als je echt goed naar de fiets gaat kijken. Zo heeft een moederfiets bijvoorbeeld een dubbel standaard waardoor de fiets stabiel stil kan staan. Het stuurslot zorgt ervoor dat het stuur vast staat en niet meer kan draaien. Als je een kinderzitje voorop de fiets hebt is dit erg handig, omdat je de fiets niet met al je kracht vast hoeft te houden terwijl je het kind vastmaakt in het zitje.

Daarnaast heeft een fiets een erg lage instap waardoor je gemakkelijk op de fiets komt en weg kan fietsen met zowel een kinderzitje als bijvoorbeeld boodschappentassen. Ook heeft de fiets een langere bagagedrager voor grotere fietstassen of een comfortabelere zit plek voor je kind. De fiets heeft ook een grotere afstand tussen het zadel en het stuur zodat je meer ruimte hebt voor je benen als je aan het fietsen bent. Dit is handig als je een kinderzitje voorop je fiets hebt maar ook als je boodschappentassen bij je hebt. Zo stoot je je knie of voet niet tegen een tas of zitje.

De moederfiets is erg populair geworden in Nederland omdat de fiets handig is te gebruiken voor moeders en door de versnellingen ook nog eens comfortabel is om op te fietsen. Een moederfiets is een stuk veiliger en valt minder snel om. De beste plek om moederfietsen te kopen in Amsterdam en omstreken is bij Het Zwarte Fietsenplan. Je weet hier zeker dat je door goede service en goede moederfietsen jarenlang kan blijven genieten van je nieuwe moederfiets.

De voordelen van Het Zwarte Fietsenplan

Kies je ervoor om een moederfiets te kopen, ga dan naar een van de 19 winkels van Het Zwarte Fietsenplan. de beste plek om moederfietsen te kopen in Amsterdam en omstreken blijft toch echt bij hun. De winkels zijn gevestigd in bijvoorbeeld Haarlem, Utrecht en Amsterdam. Je kan de fiets ook online bestellen en laten bezorgen. Weet je niet zeker of je de fiets wilt kopen? Dan kan je altijd bij een van de winkels langskomen om de fiets in het echt uit te proberen. Zo weet je zeker dat je de juiste fiets koopt!

Bij Het Zwarte Fietsenplan krijg je service en garantie in alle 19 vestigingen bij het aanschaffen van een fiets. De laagste prijsgarantie zorgt ervoor dat je altijd tegen de laatste prijs een goede fiets koopt. Daarnaast kan je bij hun ook andere fietsen vinden die geschikt zijn voor het vervoeren van kinderen of goederen zoals bijvoorbeeld een tweelingfiets, een bakfiets of een elektrische moederfiets.