Een vlotter uiterlijk met sideskirts voor mijn BMW

Ben je bekend met de carstyling trend? Mensen laten plastische chirurgie aan zichzelf uitvoeren, een neus correctie hier, een liposuctie daar. Maar net zoals mensen er strakker en beter willen uitzien, willen sommige auto liefhebbers dat ook voor hun auto. Daar waar cosmetische ingrepen bij mensen niet altijd leiden tot gewenste eindresultaat, er kan veel mis gaan, is dit bij auto styling vrijwel nimmer het geval en dus onschuldig van aard.

In 2018 is een van de meest populaire ingrepen voor auto nieuwe sideskirts. Sideskirts zitten aan de zijkant van de auto onder de deuren en geven de voertuig een wat vlotter uiterlijk. Recent heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een setje sideskirts aangeschaft voor mijn BMW. Ik was al een tijdje uitgekeken op het uiterlijk van mijn geliefde auto. Dus dit leek me een logische stap.

Ik heb de sideskirts online besteld. Bij een webwinkel met de naam carstyle.nl. Wat me daar vooral opviel waren de gunstige voorwaarden zoals kosteloze verzending en tevens hebben ze veel positieve beoordelingen op websites zoals onder meer Kiyoh. Ik deel hier met jullie de link van hun sideskirts collectie: Carstyle.nl, sideskirts overzicht 2018. Gelukkig hadden ze een heel kekke uitvoering beschikbaar specifiek voor mijn auto.

Enfin er is toch gratis verzenden en retourneren dus ik heb ook nog wat rondgekeken in hun shop voor Xenon verlichting, want dat leek me ook wel wat. Misschien verandert dit niet het uiterlijk van de auto ingrijpend, maar, wat het wel doet is het helpt met rijden op donkere weggentjes die we hier veel hebben in Grollo, Drenthe. Dus meer een functionele reden om dit aan te kopen. Ik vond ze hier. Enfin, ik heb dus zowel sideskirts als xenon lampen gekocht hier. Ze waren binnen 2 dagen binnen hier in Grollo. En ik ben super blij met deze upgrades aan mijn BMW.